Workshops

Consulta a continuació el calendari de workshops formatius oberts de diferents tipologies dirigits a empreses i emprenedors per compartir visions i coneixements en l’àmbit de la innovació tèxtil.
Recorregut_Reimagine-Textile_151021

El que diuen els participants dels nostres workshops

“El webinar “Nous models de negoci aplicats al sector tèxtil i la moda” em serà d’utilitat per reflexionar en el canvi necessari que necessita la meva empresa per ser competitiva i generar negoci.”

Rami Novell, L’agulla d’Or

“Després de la meva participació al seminari “Materials sostenibles aplicats a la moda. Segona edició” em podria plantejar treballar amb algun material” sostenible.

Anna Cortada, Social Fashion Monster

“El webinar “Materials sostenibles aplicats a la moda. Segona edició” m’ha semblar molt interessant com a visió bàsica per entendre els conceptes de “materials sostenibles”. El cas pràctic, també, especialment per la visió de realitat que aporta. La circularitat requereix d’innovació”.

Patricia Arcos, Eurecat

“A Prewaste perseguim les tendències en economia circular i és molt enriquidor conèixer novetats i veure casos d’èxit com el que hem vist al webinar Tendències d’aplicació de l’economia circula al sector tèxtil”.

Carla González, Prewaste

“El Taller Green Lab me ha parecido enriquecedor. El workshop ha favorecido la participación en la dinámica. La herramienta “El mural” presentada, me ha parecido fantástica como canvas.”

Mary Sellart, SellArt studio

“El Taller Green Lab m’ha despertat idees i camins nous per seguir millorant.”

Emma Escuer, Sonae Fashion

“El webinar “Automatització i transformació digital en el sector tèxtil” m’ha donat l’oportunitat de conèixer la situació actual i en la que ens trobem a les nostres indústries”.

Vicente Jorge Sanchis Rico, de l’empresa ALTEX PROTOLAB

“El seminari “Tendències d’aplicació de l’economia circular en el sector tèxtil” m’ha semblat molt útil per tenir en compte en accions futures.”

Jordi Castelló, Textil Roig

colibri“Els temes que s’han tractat durant seminari “Tendències d’aplicació de l’economia circular en el sector tèxtil” m’han semblat de molta utilitat”

Laura Revés, Col&bri partners

Clara Puig“El seminari “Materials sostenibles aplicats a la moda” ha enfocat la temàtica d’una forma molt ben sintetitzada, a més la presentació ha estat amena i clara”

Clara Puig, de l’empresa Clara Puig

UPV“El seminari “Materials sostenibles aplicats a la moda” ha estat Breu però ha inclòs la informació correcta per al temps del que disposàvem”

Mª Ángeles Bonet, UPV

el cordill“El seminari “Habilitats 4.0 pel tèxtil” ha sigut molt útil per afrontar els canvis actuals”.

Flavia Onofre, El cordill (empresa en fase de creació)

“El seminari “Eines de finançament per empreses del sector tèxtil i la moda” ha estat molt útil, clarificador, i ben esquematitzat per entendre bé les tipologies d’ajuts/finançament actuals disponibles”. 

Isabel Carranza, ACCIÓ

textil roig“El seminari web “Eines de finançament per empreses del sector tèxtil i la moda” em serà d’utilitat per veure si puc aplicar alguna de les ajudes explicades”.

Jordi Castelló, Textil Roig, S.A

“El seminari “Benchmark indústria tèxtil internacional i catalana” m’ha donat una visió global per continuar investigant i mantenir-me informada en temes de sostenibilitat i noves tecnologies””.

Mariel Gimen-Bayon del Molino, Dissenyadora autonòma 

“Molt interessants els continguts i coneixements compartits al seminari “Benchmark indústria tèxtil internacional i catalana”. Una bona pràctica d’innovació oberta”.

Vicente Jorge Sanchis Rico, de l’empresa Vicente Jorge Sanchis Rico

“El seminari web “Nous models de negoci en el secctor tèxtil i la moda” ha estat molt recomanable, durant la sessió s’ha fet un bon anàl·lisi dels nous models de negoci”.

Isabel Carranza d’Acció

 “He trobat que “Nous models de negoci en el sector tèxtil i la moda” ha sigut un seminari productiu. Els exemples d´empreses que s’han donat són molt útils per veure diferents sistemes d’actualitzar-se en el món tèxtil”
Mariona Galbé, emprenedora

El seminari “Nous models de negoci en el secctor tèxtil i la moda” ha estat inspirador.

Núria Romero de l’empresa Comercial de Tejidos Ilurotex SL

julenEl workshop de REVISIÓ DE MODELS DE NEGOCI AMB BUSINESS MODEL CANVAS © I BUSINESS MODEL YOU ® m’ha ajudat en el Desenvolupament de la meva pròpia marca”.

Javi Guerrero de l’empresa Julen Grupo Textil

CEO

velfont “La Aplicación de la metodología de Design Thinking será de gran utilidad dentro del Comité de I+D+i en el que participamos distintas personas de diferentes departamentos, y donde surgen un sinfín de ideas de nuevos productos que luego trabajamos, desarrollamos hasta llegar a primeros prototipos de validación, iterando hasta conseguir el producto final que se lanzará al mercado.”
Miguel Pérez de l’empresa Velamen-Velfont
Director Calidad

sylviaLa participació en el workshop REVISIÓ DE MODELS DE NEGOCI AMB BUSINESS MODEL CANVAS © I BUSINESS MODEL YOU ® m’ha servit per organitzar les idees per poder millorar la planificació i el pla d’acció”

Sylvia Calvo de l’empresa Sylvia Calvo BCN

Fundadora y CEO de Sylvia Calvo Barcelona

velcro“El workshop de Design Thinking és rellevant per entendre la importància de definir les necessitats del client o plantejar el procés de disseny con un cicle de millora continua. El programa de workhops del Reimagine Textile és una bona forma d’estar al dia de les darreres tendències en l’àmabit empresarial i de la innovació”. 

David Róvalo, Product Engineer, VELCRO Europe. 

CEO

docor “El workshop de Disseny i revisió de Models de Negoci amb LEGO® SERIOUS PLAY® ha servit a l’empresa DOCOR S.L. per millorar la comunicació”.
Miguel Domingo, CEO, Docor S.L.

luma “Hem trobat molt interessant la conferència Eines d’estalvi per empreses tèxtils per mostraris; de fet no sabíem que ens podríem deduir tot el que és la despesa inversió del mostrari, i ens ha semblat molt interessant poder-ho conèixer i fer la simulació. Ho aplicarem segur.”
Marta Nonell, Gerent, Luma’s Fabric Legend S.L.

Biba“El workshop Eines d’estalvi per empreses tèxtils per mostraris, ens ha servit per actualitzar informació que tenim sobre tecnologia i processos”. 

Antoni Guardia, Administrador i Gerent, dcmargentona SL /BIBA shops

colibri “El workshop Eines d’estalvi per empreses tèxtils per mostraris, ens ha servit per conèixer més sobre les deduccions fiscals i començar una relació amb Eurecat, de cara al futur”.
Frank di Mercurio, director financer, Col&bri Partners SL

Anteriors workshops

Workshop d’identificació i optimització dels talents naturals
09:30 - 13:00 29 octubre, 2018
Eurecat - Mataró , Parc Científic i de la Innovació TecnoCampus, Av. de Ernest Lluch, 36, 08302 Mataró, Barcelona
Workshop Innovació en producte tèxtil a través de la impressió 3D
27 novembre, 2018 09:00 - 30 novembre, 2018 13:00
CRTTT - Eurecat Canet de Mar , Plaça de la Indústria, 1 08360 Canet de Mar. Barcelona
Workshop Aplicació del Design Thinking al sector tèxtil
09:00 - 13:00 29 novembre, 2018
Eurecat - Mataró , Parc Científic i de la Innovació TecnoCampus, Av. de Ernest Lluch, 36, 08302 Mataró, Barcelona
Workshop Design Thinking aplicat al tèxtil i Fonts de finançament CDTI
09:30 - 13:30 26 abril, 2019
Escola de Teixits de Canet de Mar , Plaça Indústria, 1, 08360 Canet de Mar
Workshop Disseny Tèxtil Circular i Sostenible
21 maig, 2019 09:00 - 23 maig, 2019 14:00
CRTTT - Eurecat Canet de Mar , Plaça de la Indústria, 1 08360 Canet de Mar. Barcelona
Workshop – Revisió de models de negoci amb Business Model Canvas © i Business Model You ®
09:30 - 13:30 25 setembre, 2019
Eurecat - Mataró , Parc Científic i de la Innovació TecnoCampus, Av. de Ernest Lluch, 36, 08302 Mataró, Barcelona
Workshop – Disseny i revisió de models de negoci
amb Lego ® Serious Play®
09:15 - 13:30 20 novembre, 2019
CETEX - EURECAT , C/ Germans Thos i Codina, 9, 08302 Mataró
Workshop – Eines d’estalvi per empreses tèxtils per mostraris
09:30 - 13:30 27 febrer, 2020
Eurecat - Mataró , Parc Científic i de la Innovació TecnoCampus, Av. de Ernest Lluch, 36, 08302 Mataró, Barcelona
1 2 3