Reimagine Textile

logo reimagine

Reimagine Textile és el programa d’innovació dirigit a empreses del sector tèxtil del Maresme i està impusat per Eurecat, Tecnocampus, l’Ajuntament de Mataró i l’Ajuntament de Calella en el marc del programa d’especialització i competitivitat (PECT) Mataró Maresme.

Objectius

Reimagine Textile té 4 objectius principals:
  • Difusió i promoció de les capacitats del territori amb l’objectiu de consolidar el sector tèxtil del Maresme.
  • Copsar les demandes del sector per la manufactura de productes d’alt valor afegit i la creació de nous llocs de treball especialitzats.
  • Incorporació de tecnologia i innovació en la gestió de les pimes.
  • Internacionalització d’empreses innovadores del sector tèxtil.

A qui s'adreça?

Reimagine Textile és una iniciativa dirigida a:
  • Empreses de qualsevol tamany.
  • Dissenyadors, comercials i organitzacions.
  • Noves companyies de teixits tècnics.
  • Altres agents del sector tèxtil.

Sobre el PECT Mataró-Maresme

  • Projecte co-finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional de la Unió Europea, el programa FEDER 2014-2020 i la Diputació de Barcelona.
  • Els projectes PECT busquen millorar la competitivitat del territori a través de l’especialització i innovació dels sectors d’activitat emergents. Els projectes s’enmarquen en l’estratègia RIS3CAT de la Generalitat de recerca i innovació i especialització de Catalunya.

Promotors

logo ajuntament mataró reimagine

Entitat representant del PECT a càrrec de la coordinació general, la justificació i la interlocució amb la Generalitat durant la seva durada.

http://www.mataro.cat/

logo eurecat reimagine

Eurecat, el Centre Tecnològic de Catalunya, és un dels beneficiaris del PECT. Participa en el projecte Reimagine Textile liderant les operacions Maresme Innova – Tech & Talent per a la creació d’un ecosistema innovador, iniciatives formatives i transferència de tecnologia i l’ Impuls Reimagine Textile, que creará espais d’innovació per desenvolupar la marca Reimagine Textile.

http://www.eurecat.org/

logo tecnocampus mataró reimagine

La fundació TecnoCampus, gestora del parc científic i d’innovació TecnoCampus Mataró-Maresme i els tres centres que la conformen, és entitat sòcia beneficiaria del PECT. És responsable de les operacions del projecte Reimagine Entrepreneurship i Talent, per promoure el talent, l’emprenedoria i la incubació de projectes relacionats amb el disseny i la innovació tèxtil.

https://www.tecnocampus.cat/

logo Ajuntament de Calella reimagine

L’Ajuntament de Calella és soci beneficiari del PECT. Participa en el projecte Esports i turisme que lidera l’operació CALELLA / MARESME SPORT CITY LAB amb l’objectiu de promoure el municipi com un laboratori d’innovació en innovació urbana mitjançant el calendari de competicions esportives de la ciutat i esdeveniments internacionals programats al municipi.

https://www.tecnocampus.cat/