El Programa d’emprenedoria del Reimagine Textile és un programa d’alt rendiment d’acompanyament per a emprenedors amb una idea de negoci en el sector tèxtil (moda de vestir, esport, complements, llar i indústria) oberts a incorporar innovació tecnològica com a avantatge competitiu.

Novetats del Programa d’Emprenedoria 2020

Busquem emprenedors del sector tèxtil i moda per participar en l’edició d’enguany. Si tens un projecte emprenedor o ets una empresa en fase inicial del sector tèxtil oberta a la innovació (moda de vestir, esport, complements, llar, indústria) ja pots participar en el programa d’alt rendiment de Reimagine Textile.

Som la primera incubadora tèxtil de Catalunya i enguany els participants podran gaudir de:

  • Un espai ampliat d’incubació
  • Un Fablab d’experimentació i prototipatge

Inscripció oberta fin el 14 de febrer.

emprenedoria

Vols transformar la teva idea? Quina pot ser la teva proposta de valor?

Incorporar teixits innovadors o tècnics

Innovació en disseny que aporti noves solucions

moda reimagine textile

Combinar tecnologia i moda #fashiontech

Cas d'èxit: Disseny de moda amb tecnologia 3D

Disseny de moda urbana d’home i dona a partir de la tecnologia d’impressió 3D que permet evitar la generació de residus.

Aquest projecte ha resultat guanyador de 4 certàmens en el 2018 per la seva combinació perfecte entre innovació tecnològica, tendència i sostenibilitat: 9a edició del Samsung Ego Innovation Project, “Fashioning Sustainability” Freudenberg Performance Materials Apparel, millor startup tecnològica en la 4ª edició del 080 Investor Day i 2on premi en la 18ª edició dels Premis Creatic TecnoCampus”

“El programa ens ha ajudat a tenir més coneixements d’empresa, hem creat sinergies amb gent del sector i ens ha ajudat a fer realitat el nostre projecte”.