jornada
Objectiu: Descobrir i desenvolupar les nostres fortaleses per poder fer, cada dia, el que millor sabem fer i ser excepcionals en els nostres àmbits professional i personal.

Les fortaleses identificades pel mètode Clifton Strengths Finder ® són la combinació única dels talents, el coneixement i les habilitats que cada persona posseeix de forma intrínseca. Les persones utilitzem aquests trets i capacitats innates, tant en la nostra vida diària com en la laboral, realitzant tasques, relacionant-nos amb els altres i assolir els nostres objectius. Però la majoria de persones no som conscients de quines són les nostres fortaleses o no tenim l’oportunitat d’utilitzar-les amb tot el seu potencial.

Aquesta metodologia identifica (mitjançant les respostes a un qüestionari) els talents naturals de cada persona i permet establir un patró de treball per aprofitar al màxim aquests talents en el lloc de treball actual. Les preguntes estan encaminades a avaluar de 0 a 5 la forma de pensar sobre situacions de la vida real.

IMPORTANT: Per realitzar aquest taller cal portar un equip portàtil propi

* Per realitzar correctament aquest tallers caldrà que el dia de la jornada els assistents comprin la llicència “Acceso a las 5 fortalezas principales” (19,99$).

Agenda

09:30h – Recepció d’assistents

10:00h – BLOCK I: IDENTIFICACIÓ DE TALENTS

Realització del qüestionari on line, recepció de 3 informes personalitzats i identificació dels 5 talents naturals dominants.

11:00h – BLOCK II: REDESCUBRIMENT

Reflexió individual sobre els 5 talents dominants i del seu impacte en la nostra vida personal i profesional.

11:45 – Descans

12:15h – BLOC III: PLA D’ACCIÓ

Pautes per establir un Full de Ruta per tal d’ aplicar els talents naturals dominants a la nostra activitat profesional.

Inscripció gratuïta fins a esgotar places.

Dia: 25 d’octubre

Horari: de 09:30 a 13:00h

Lloc