Programa d’emprenedoria Reimagine Textile

Adreçat a persones emprenedores del sector tèxtil amb una clara vocació d’innovació que volen llançar la seva idea de negoci o proposta de valor al mercat: incorporant teixits innovadors o tècnics; innovant en el disseny o  combinant tecnologia i moda.

Un programa d’acompanyament especialitzat en el sector, amb connexió amb la industria local i assessorament tecnològic en projectes de R+D+i

Una incubadora de projectes empresarials

Si busques un espai professional per iniciar el teu projecte empresarial o tens una start-up en el sector tèxtil, vine  a la incubadora Reimagine Textile. Un ecosistema empresarial perfecte per fer créixer el teu projecte, amb unes modernes instal·lacions i acompanyament per accelerar el teu projecte.

incubadora

Espai de co-working

Un espai de treball i networking, dins de la incubadora Reimagine Textile, per als emprenedors participants al programa d’emprenedoria Reimagine Textile. Un espai obert i equipat per treballar en equip i generar comunitat.

Aquest espai amb capacitat per 8 projectes empresarials permetrà als participants del programa d’espais comuns de reunió, un showroom, un atelier de disseny per donar suport en el disseny del producte dels projectes incubats, un espai de pràctiques i workshops per a joves.

A més, el programa també inclou un pla de networking amb tallers i empreses locals per a la producció de tirades curtes.

Conexió amb la indústria local

Us ajudem a la recerca de proveïdors local de serveis tèxtils: confeccionistes, teixidors, estampadors… afavorint la producció KM0, made in Barcelona. Consulta la plataforma cooperatatèxtil: www.cooperatextil.com

.